Vastaa

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Mikä numero tulee seuraavaksi? 1, 2, 3 ... Kirjoita vastaus kirjaimilla.:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Yhteenveto

Kirjoittanut: KokoDino
« : 08.03.2009 - klo:05:10 »

En tajuu mite seurakunnat voi eksyä näin pahasti... Raamatussa lukee niin selvästi, että homoilu on syntiä, mut silti se hyväksytään.

Jännää on seki, et tuttujen gospel bändi ei päässy ruotsissa soittaa kirkkoon heviä, mut homot siellä voidaan kyllä vihkiä.. Aika pyllystä sanon minä :D

Tosin kyllähä tasa-arvot on hienoja asioita, mut oma mielipide on se, että tasa-arvot tulee enemmän tuhoamaan ku rakentamaan
Kirjoittanut: Seth
« : 06.03.2009 - klo:20:39 »

Minulle on ainakin ihan okei jos homopareja vihkitään.

Sitä vain suuresti ihmettelen, että miksi homoparit haluavat siunauksen sellaisesta uskonnosta, jossa heitä ei hyväksytä.
Kirjoittanut: speedstream
« : 03.02.2009 - klo:18:34 »

kirkko muotoutuu nykypäivän "trendien/muotien" mukana ja näin ajautuu mielestäni jo todella kauas alkuperäisestä asisasta! 

tai en muuta selitystä keksi tälle homo liittojen hyväksymiselle. siinä ei ole mitään ongelmaa minun mielestä
Kirjoittanut: Jukka^^
« : 16.07.2008 - klo:17:16 »

Joo, en  lukenut keskustelua kun väsyneenä vain kahtoin.. jepjoo.
Kirjoittanut: Stranger
« : 15.07.2008 - klo:13:58 »

mut on eri asia siunata/pitää jumalanpalveluksia syntisille, kun siunata itse syntiä.

Totta puhut.

Mutta tuolla aiemmalla sivulla kysyttiin, että miksei homoseksuaalisuuden harjoittamista voida hyväksyä kirkon taholla. Ja siitä tässä kai on käden vääntö..
Kirjoittanut: zenzy
« : 15.07.2008 - klo:13:36 »

mut on eri asia siunata/pitää jumalanpalveluksia syntisille, kun siunata itse syntiä.
Kirjoittanut: Jukka^^
« : 15.07.2008 - klo:01:20 »

Järjestäähän kirkko motoristeille omia jumalanpalveluksia, eikä homous kai sen kummempi synti ole kuin ympäristön tuhoaminen moottoripyörällä, ruohonleikkaaminen polttomoottorikäyttöisellä ruohonleikkurilla tai yksityisautoilu. Miksi ei homoliittoja voisi siunata yhtä hyvin kuin motoristejakin?Niin tai tuhopolttajien ja massamurhaajien jumalanpalveluksia ja siunauksia?
Kirjoittanut: Kulkija
« : 15.07.2008 - klo:00:23 »

Järjestäähän kirkko motoristeille omia jumalanpalveluksia, eikä homous kai sen kummempi synti ole kuin ympäristön tuhoaminen moottoripyörällä, ruohonleikkaaminen polttomoottorikäyttöisellä ruohonleikkurilla tai yksityisautoilu. Miksi ei homoliittoja voisi siunata yhtä hyvin kuin motoristejakin?
Kirjoittanut: Dude
« : 14.07.2008 - klo:01:38 »

Olen Aanin kanssa samoilla linjoilla asiasta...meidän tulee taistella syntiä vastaan..onko se siis syntiä vastaan taistelua niiden samaa sukupuolta olevien osan..alta jos he rekisteröivät parisuhteensa? homoseksuaaliset teot ovat syntiä vaikka ne voissa paistaisi...raamattu sanoo selkeän kannan asiaan.. lukekaa sieltä siis

Jos kirkko hyväksyisi homoliittojen siunaamisen ja näyttäisi näin ollen pyllyä sille mihin se perustaa opetuksensa eli raamatulle niin toisiko se muka ihmisiä lisää kirkkoon? ??? EI TOISI :-\
kirkon pitäisi pysyä tiukasti opetuksestaan kiinni ja kirkon pitäisi toimia raamatun ohjeiden mukaan eikä kosiskella ihmisiä seurakuntaan väärin keinoin ja mielistellen...
Kirjoittanut: Stranger
« : 13.07.2008 - klo:21:38 »

Synnyimme kahden ihmisen välillä tapahtuneen rakkauden ihmeen johdosta. Syntyessämme emme tehneet  valintaa; syntyisinko homoksi, lesboksi tai joksikin muuksi. Saamme seksuaalisen suuntautumisemme elämänlahjan kaupanpäälisenä joka kulkee mukanamme läpi elämän. Se, miten käytämme ja käyttäydymme tuon asian kanssa on toinen juttu.

Jos ihminen on syntymästään asti homoseksuaalinen, se johtuu siitä, että ihmisessä on ”syntinen liha”, joka himoitsee sitä, mikä on Jumalan tahdon vastaista.

Syntisen lihan mukaan elämisen voi kuolettaa Hengen avulla (room. 8:13). Joten homoseksuaalisuuden harjoittamista on mahdollista Hengen avulla välttää.
1. Kor. 6:9-11:
Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, [6:9,10: Room. 13:13+]
10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.
11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta.

Tästä syystä se, että synnin harjoittamista kutsutaan lahjaksi Jumalalta, saa minulla nousemaan karvat pystyyn. Minusta vain on väärin sanoa tyyliin, että minulla on oikeus lyödä, koska haluan tehdä niin. Eikä sillä voi perustella niin, että saan tehdä näin, koska en voi sille mitään, että haluan tehdä näin. Halu ei oikeuta mitään.


Sallittakoon heidän istua myös kirkonpenkissä käsi kädessä ilman paheksuvia katseita.

Jos tämän logiikan mukaan mennään, niin pitäisikö sallia sekin, että joku varastaa muiden nähden kolehtipussista rahaa, ja taputtaa selkään, että noin sitä pitää?


Seksuaalinen suuntautuminen ei ole vertailukelpoinen maallisten tekojen kanssa esim. tappaminen tai pahoinpitely.

Ei olekaan, jos asiaa katsotaan maallisesta näkökulmasta. Mutta raamatun näkökulman mukaan homoseksuaalisuus on syntiä siinä missä tappaminen ja pahoinpiteleminenkin.


Ainoa seksuaalinen suuntautuminen, joka sekään ei ole synti VAAN sairaus, on pedofiili.
Esimerkkinä; mikäli aikuinen mieshenkilö "nauttiii" siitä että saa olla yhdynnässä vuoden ikäisen tyttövauvan kanssa ON SAIRAS. Tätä sairautta ei saa sekoittaa syntiin. Synti on sovitettavissa oleva asia, parannan tapani tyyliin. Kun pienten tyttöjen kanssa ollaan sukupuoliyhteydessä heidän koko elämänsä on täydellisesti pilalla. 

Minusta pedofilia on syntiä ja Jumalan tahdon rikkomista. Alkoholismikin on sairaus, mutta se on silti syntiä.
Synti on sovitettavissa oleva asia ainoastaan Jumalan armosta ja Kristuksen ristinkuoleman tähden.

Raamatusta ei löydy vastausta jokaiseen asiaan. Uskokaa se jo pikkuhiljaa. Raamattu menettää merkityksensä mikäli sitä käytetään lakikirjana, lääkärikirjana, seksuaaliteorian oppikirjana ja jopa ohjekirjana elämään. Raamatusta löytyy paljon kaikkea muuta hyvää ja merkityksellistä. Raamattu menettää merkityksenä kokonaan mikäli sitä pidetään ns. "Googlena" josta löytyy mitä vaaan.

Väitteesi, jonka lihavoin, on täysin ristiriitainen.

2.tim. 3:16
Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

Raamatussa Jumala on kertonut ihmiselle kaiken tarpeellisen. Enempää ihmisen ei tarvitsekaan tietää.
Kirjoittanut: Daisy
« : 13.07.2008 - klo:18:28 »

Synnyimme kahden ihmisen välillä tapahtuneen rakkauden ihmeen johdosta. Syntyessämme emme tehneet  valintaa; syntyisinko homoksi, lesboksi tai joksikin muuksi. Saamme seksuaalisen suuntautumisemme elämänlahjan kaupanpäälisenä joka kulkee mukanamme läpi elämän. Se, miten käytämme ja käyttäydymme tuon asian kanssa on toinen juttu.

Miehen kävellessä käsi kädessä miehen kanssa kadulla kääntää kaikkien päät ja pysäyttää liikenteen ja silloin vasta pelti koliseekin kun nainen antaa naiselle suudelman suulle.  Vaan kuinka käy kun kadulla hakataan, pahoinpidellään, ihminen makaa maassa;  toiset kulkevat ohitse korviaan lotkauttamatta.

Saan osakseni hymyilyä ja hyväksyviä katseita halaillessani ja suudellessani mieheni kanssa kadulla tai ravintolassa. Toisen ihmisen kunnioittava hyväily julkisella paikalla ei ole syntiä eikä rikos. Kaikki tietävät missä raja kulkee. Tämä sallittakoon myös homoille ja lesboille.  Sallittakoon heidän istua myös kirkonpenkissä käsi kädessä ilman paheksuvia katseita.

Seksuaalinen suuntautuminen ei ole vertailukelpoinen maallisten tekojen kanssa esim. tappaminen tai pahoinpitely.

Ainoa seksuaalinen suuntautuminen, joka sekään ei ole synti VAAN sairaus, on pedofiili. Esimerkkinä; mikäli aikuinen mieshenkilö "nauttiii" siitä että saa olla yhdynnässä vuoden ikäisen tyttövauvan kanssa ON SAIRAS. Tätä sairautta ei saa sekoittaa syntiin. Synti on sovitettavissa oleva asia, parannan tapani tyyliin. Kun pienten tyttöjen kanssa ollaan sukupuoliyhteydessä heidän koko elämänsä on täydellisesti pilalla.  Raamatusta ei löydy vastausta jokaiseen asiaan. Uskokaa se jo pikkuhiljaa. Raamattu menettää merkityksensä mikäli sitä käytetään lakikirjana, lääkärikirjana, seksuaaliteorian oppikirjana ja jopa ohjekirjana elämään. Raamatusta löytyy paljon kaikkea muuta hyvää ja merkityksellistä. Raamattu menettää merkityksenä kokonaan mikäli sitä pidetään ns. "Googlena" josta löytyy mitä vaaan.

Kiss's for you
Kirjoittanut: Aani
« : 12.07.2008 - klo:13:14 »

Heh, taas tätä.

Mun mielestä homoilla ja tappajilla on sama ihmisarvo, ihmisiä molemmat meinaan. Ja Stranger antoi tälle jutulle hyvän Raamatunkohdan, kiitos siitä.

Ja musta on kyllä aika paksua, että tulet tänne sanomaan, että me kaikki ollaan kauhieta iik homofoobikoita. Minulle sanotaan Raamatussa, että se mies, joka makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, tekee väärin. Silloin minä otan sen ohjenuoraksi, ja minä pidän homoseksuaalisuutta syntinä. Homot ovat ihmisinä yhtä arvokkaita kuin heteroseksuaalit, mutta minun ei tarvitse hyväksyä heidän syntiään. Hyväksytkö sinä itse varastamisen, tappamisen, laittoman biisien lataamisen ynnä muut väärät asiat? Varas, tappaja ja homo ovat kaikki yhtä lailla ihmisiä, mutta heidän tekonsa ei ole hyväksyttävää.

Kukaan ihminen ei sitä paitsi ole mikään kunnon ihminen. Ja Jeesus omien sanojesi mukaan 'pitää eniten' siitä, joka rakastaa Häntä, uskoo Häneen ja haluaa tehdä Hänen kunniakseen hyviä tekoja. Eikä kukaan täällä sano, että on itse täydellinen, vaikka ei homoseksuaalisuutta hyväksykään. Jokainen tekee syntiä ja on syntinen, piste. Mutta ei se sitä tarkoita, ettei mistään asiasta saisi sanoa mitään tai olla omaa mieltään. Minä en hyväksy homoseksuaalisuutta, mutta minulla ei ole mitään sanottavaa siihen, pitääkö Jeesus enemmän homoseksuaaleista vai minusta. Eikä kukaan täällä yritä tehdä homoseksuaaleista jotenkin pohjasakkaa, eikä kukaan täällä työkseen mitään tikkua toisen silmästä etsi. Ehdotan, että luet tämän keskustelun muutkin viestit ja teet sen pohjalta johtopäätökset.

Anteeksi kärkäs reagoiminen tähän, mutta toivoisin, ettet loukkaannu. En halua loukata, mutta haluan sanoa mielipiteeni siten, että sen huomaa. Minä en pelkää homoja enkä ole menossa heitä tuomitsemaan, mutta näen oikeudekseni pitää oman mielipiteeni. Kiitos ja anteeksi.

Rakkaudella, Aani
Kirjoittanut: Stranger
« : 11.07.2008 - klo:23:33 »

.. Kirkko sallii homoseksuaalisuuden, miksei tappamista?

Just joo!  Mitä ihmettä?!  Eikös tappaminen ole kuitenkin vähän eri asia kuin toisen ihmisen rakastaminen?  Homot ovat nimittäin miehiä, jotka rakastavat miehiä. 


Oikeusjärjestelmässä luokitellaan pahat teot törkeisiin ja lieviin rangaistuksiin. Mutta raamatussa ei käsittääkseni ole näin, vaan kaikki teot, joissa rikotaan lakia vastaan, määritellään yhtä lailla  synniksi. Vai olenko ymmärtänyt väärin?

Esim. jaak. 2:10-11
Sillä se, joka muuten kaikessa noudattaa lakia mutta rikkoo sitä yhdessä kohdassa, on syypää kaikilta kohdin. [Matt. 5:19; Gal. 3:10]
11 Hän, joka sanoi: "Älä tee aviorikosta", sanoi myös: "Älä tapa." Vaikka siis et teekään aviorikosta, olet lainrikkoja, jos tapat.

Eli tästä syystä tappamisen ja homoseksuaalisuuden rinnastaminen kummatkin "yhtä pahaksi "synniksi saattaa tuntua ihmisestä hämmentävältä.. Kun ihminen mielellään luokittelisi niitä lievästä törkeisiin... Ja vielä sen mukaan, mikä itsestä tuntuu edullisemmalta...
Kirjoittanut: hauras
« : 11.07.2008 - klo:19:38 »

.. Kirkko sallii homoseksuaalisuuden, miksei tappamista?

Just joo!  Mitä ihmettä?!  Eikös tappaminen ole kuitenkin vähän eri asia kuin toisen ihmisen rakastaminen?  Homot ovat nimittäin miehiä, jotka rakastavat miehiä. 

Mitä tarkoittaa, että homot pitää hyväksyä mutta homous tuomita? 

Usein olen huomannut, että ne, jotka jonkin asian elämässä jyrkimmin tuomitsevat, ovat itse jotenkin sidoksissa siihen:  Kukaan ei vastusta viinaa kuin entinen juoppo.  Kukaan ei vahdi vaimonsa uskottomuutta niin tarkasti kuin entinen pettäjä.  Ja niin on  tässä homoasiassakin:  Omia villejä omaan sukupuoleen kohdistuvia ajatuksia ja tuntemuksia kavahdetaan kauhistuneina ja samalla kuin itseä suojellen tuomitaan homoseksuaalisuus, siis samaan sukupuoleen kuuluvien ihmisten rakkaus toisiaan kohtaan, ja homot siinä sivussa.  Et voi tuomita homoseksuaalisuutta tuomitsematta homoa, koska se homoseksuaalisuus on olennainen osa ihmistä.

Usein tuntuu myös, että homofoobikot eivät muuta ajattelekaan kuin seksiä ja heijastavat nämä pakonomaiset ajatuksensa homoihmisiin, joiden kuvittelevat harrastavan seksiä koko ajan.  Homot myös käyvät töissä, harrastavat postimerkkeilyä, viikkosiivoavat, käyvät ongella, uimahallissa, parturissa.  Itse asiassa KUKA TAHANSA VOI OLLA HOMO!!!!  VAROKAA!!!!

Veikkaan, että Jeesus tykkäisi enemmän homosta, joka on kunnon ihminen, kuin homofoobikosta, joka työkseen täällä palstalla (esimerkiksi) etsii sitä kuuluisaa tikkua naapurin silmästä, vaikka omassaan on tukki.
Kirjoittanut: pyrski
« : 11.07.2008 - klo:18:35 »

Perustelevat kantojansa raamatulla (tms), joka ei mielestäni ole sivistysvaltion lakikirja. 

Ja miksi kantaa pitäisi perustella vain lakikirjalla? Mielestäni Raamattu on aivan hyvä perustelu. Toisille se kelpaa toisille ei. Mutta aika lailla kymmeneen käskyyn perustuu koko länsimaisen oikeuskäsitteen pohja.

Lainaus
Homoseksuaalisuutta enää harva mieltää sairaudeksi, koska se 80-luvulla (VASTA!) sairausluokituksesta poistettiin. Olisi Suomessakin kirkolla jo aika totuttautua todellisuuteen.
Todellisuus on siis se, joka on ollut voimassa viimeiset 30 vuotta? :D Mutta joo, tästä aiheesta voidaan keskustella enemmän homoseksuaalisuus-keskustelussa