Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Moottorisaha

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Nettipappi / Käyttämäsi vastauksen tyyli
« : 23.11.2015 - klo:00:04 »
Kun joku teiltä jotakin kysyy mitkä ovat antamasi vastauksiesi ohjaavat linjat. Ainakin usein selkeästi Raamatun teksti jos sellainen aiheesta löytyy. Vaan mikä muuten kiinnostaa on se, että miten sen tulkitset. Hengellisesti, symbolisesti,kirjaimellisesti,kirkkohistorian kautta vaiko sen kautta mitä olet oppia saanut? Jokainen kun kumminkin jotenkin asiat käsittää ja luo ketjun jossa pääsee johonkin lopputulokseen.

2
Nettipappi / Kunhan tuli mieleen
« : 15.08.2013 - klo:19:46 »
Miksi siellä jossain sopovassa tilassa ei voitaisi järjestää ns vaikeiden kysymysten tilaisuuksia?
Jokainen ensin toimittaisi vaikeat asiat/kysymykset jne ja niistä laadittaisiin järjestys, josta seuraavalla kerralla itse kukin tietäisi mikä aihe on kyseessä. Nythän tällä palstalla voimme lukea vain lähinnä Markon aina vääriä vastauksia.
Tilaisuus voisi olla pyhitetty yksinomaan erilaisille pohdinnoille, joka merkitsisi ettei mitään tunteilua tai vastaavaa olisi siellä. Musiikki jne pois jolloin niitä oottavat tietäisivät ettei tarvitse tulla. Melkein aina näet vaikuttaa, että kaikkinaiset vaikeat kysymykset ovat semikiellettyjä. Koskivat ne saitten oppia, epäilyksiä tai mitä tahansa aihetta, josta ei ole muka sopivaa puhua.
Älkäämme olko kognitioimme vankeja, jotka ovat niin täydellä teholla omaksuneet kulttuurin, jossa pitää ajatella tietyllä tavalla ja puhua tietyllä tavalla. Kulttuuri, jossa vaikeat kysymykset kuin automaattisesti kielletään ja ollaan kuin niitä ei olisi. Mikäkö on kysymys? Se on ensimmäinen lause ja loppu on selvitystä. Ei kai täällä Markoilla enää pelata?

3
Pohdintapalsta / Kyllä nyt menee usko ainakin uskoviin
« : 02.05.2013 - klo:11:59 »
Oli tässä tilanne kun olin keskusteluissa muutaman uskovan kanssa. Ei siis ketään joita tunnetten. No porukassa oli yksi nainen jota en siten ajatellut ettei kukaan luule. Puhuttiin porukalla kaikkea ja aina tämä otti jokaisen yleisluontoisenkin lauselmani hampaisiin ja alkoi armoton henkiläkohtaisuuksiin menevä nimittely ja solvaaminen. Sekö on uskovan käytöstä. Kuulemma hengen (minkä hengen vai onko kyseessä oma persoona) johdatuksessa ei sanojaan voi säädellä.

Hyvä se on jos luonnostaan, joku saa helpolla kavereita. Jos on tällainen kuin minä niin sekö antaa oikeuden nimittelyyn jne...... Missä ovat uskovien tavat?

4
Pohdintapalsta / Olisnkohan ollut väärässä?
« : 02.02.2013 - klo:01:51 »
Nyt voisin jopa sanoa, että vaikeassa masennuksessa ja muussa itsetuhoisessa ajattelussa sitä syyttää kaikkea mahdollista. Jumala etenkin on syytettyjen penkillä, koska kokee ettei tuota kiinnosta.
Lienee kuullut sydämmeni huokaukset jne kun on vihdoin mikään mennyt parempaan päin. Pahin on nyt ilmeisesti ohitse. Se miksi tollasia soita tarvii käydä läpi on kysymys johon en tiedä vastausta. Ymmärtäisikö sitä sittenkään vaikka tietäisi?5
Pohdintapalsta / Haluan kuolla
« : 17.01.2013 - klo:20:03 »
Tässä tulee nyt yksi ketään kiinnostamaton valitusvirsi.

Olen niin yksin ja masentunut, että on jo mennyt pidempi aika etten päivittäin miettis kuolemista. Sitä jaksanko odottaa sitä kunnes se tulee luonnollisesti vai autanko sitä hiukan nopeampaan aikatauluun. Motivaatiota kun mihinkään tekoon ei enää ole. Ei uskoa mihinkään. Kaikki on ihan turhaa ja elämää ei ole. Ei jaksa. En vaan enää jaksa tätä yksinäisyyttä.

Sosiaalisesti heikkolahjainen lievästi autistinen. Niin lievästi ettei se näy ulos jos ei osaa katsoa. Pitää tietää mitä tarkkailla. Enemmänkin se on psyykkeen puolella oleva juttu. Integroituminen moneen ryhmääm on mahdotonta. Yleensäkin jos katselen joitakin porukoita taikka niiden yksilöitä on edes ajatus siitä, että tulisi vaikka vain etäisesti muistuttaa heistä jotakuta melkein mahdoton.

Mistä siis saada motivaatio mihinkään? Mistä iloa mihinkään? Enpä vaan jaksa itse uskoa, että tilanne muuttuu ikinä.

Kas tähän tämä julkinen valitusvirsi loppuu ja nyt voit alkaa nauramisen.

6
Pohdintapalsta / Välittääkö jumala?
« : 21.10.2012 - klo:00:26 »
No niin eli tuo on kysymys. Tiedän siinä missä te kaikki Raamatun lauseet. Kuullut puheita ja kaikkea monet horinat. Lukenut kaikenlaista. Miettinyt asiaa kaikilta kanteilta joilta keksin.
Annetaan ensin maistaa onnea ja hetken saat olla onnellinen. Hetken jo luulet jotain ja taas matto jalkojen alta. Tuo tietää tasan 100% varmuudella mitä haluun ja pyytänyt oon kauan jo. Vaan ei ikinä. Ei koskaan. Tämä katkera tilitys on aitoja utnteita. Kokemus siitä, että kaikki entinen onnikin oli valheellista. Itsepetosta kun niin kovasti toivoi. Ei sitten. Ei koskaan.
Rakkausen jumala, joka ei anna lapselleen mitä tämä pyytää.
Joskus mietin miksi ees uskoa.
Edelleen toistan miettineeni asiaa kaikilta kanteilta.

7
Pohdintapalsta / Masennus
« : 22.03.2012 - klo:20:39 »
Terve vaan itse kukin. Enpä oo tänne aikoihin mitään kirjoittanut. En ole jaksanut millään.

Nyttenkin jo kuukausia jatkunut kaamea masennus päällä. Marko tietää jotain syistä. Kävin luonaan tossa kerran ja kerroin jotakin. Puhuminen aina auttaa. En vain enää tiedä mitä tehdä itteni kaa. Pää hajoaa ja ajoittain kaikki on kuin musta pilvi, joka ympäröi ihmisen ja se syvän kuilun lailla kuin ikinälkäinen iilimato imee sua tyhjiin koko ajan.

Mitä tässä tulis tehä ja aatella? Kaikkeni oon koittanut vaan niin kun ei jaksa. Aaltoilu on jo liikaa. Älkää muuten sitten edes ehdottako lääkkeitä. En ota mitään lääkkeitä kuin vasta kun väkivallalla pakotetaan.

8
Pohdintapalsta / Vastaa ken haluaa tai on vastaamatta
« : 13.07.2011 - klo:18:53 »
Sanokaa edes yksi tai parempi jos kaksi syytä miksi viitsiä enää uskoa siihen mitä jumalasta sanotaan. Miksi? En keksi enää yhtään syytä. Voi kissan pissa.

9
Yleinen Keskustelualue / Onko tämäkään oikein?
« : 17.04.2011 - klo:23:48 »
Kuinka kansa ei tiedä mitään. Äänestää joku Kokoomus ja Katainen hallitukseen ja liian hyvillä luvuilla.
Porukka uskoo kaiken mitä niille valehdellaan. Kataiseen en luota ikinä.
Valittakoon sitten kun itse tyhmäilee siellä äänestyskopissaan.
Ugh olen puhunut.

10
Pohdintapalsta / Tämä kiusaa
« : 10.04.2011 - klo:09:17 »
Moni usein varsinkin kirkollinen tyyppi itää Lutheria hyvänä äijänä. Kuitenkin hän kirjoitti myös http://ia700302.us.archive.org/22/items/TheJewsandTheirLies/JL_PDF_1.pdf
Sen moni mielellään unohtaa. Jännää,että tuo opus ei saa ketään toisiin ajatuksiin ja ajattelemaan asiaa tarkemmin. Miksi hän tuollaisen yleensä kirjoitti?

11
Pohdintapalsta / Ei kuulkaa jaksa enää
« : 04.02.2011 - klo:00:42 »
On tää elämä joskus kivaa.
Teen töitä ja vielä koitan opiskellakin samassa. Töissä vaan nähden siihen mitä se oli kun aloin on lisää ja lisää kasattu hommia, että ei enää voi ja jaksas sitä kaikkea. Aina väsyttää ja kolottaa. Rahat ei meinaa riittää.
En halua olla umpirikas kroisos. Vain pärjätä normaalisti. Nyt on kaikki selviytymistä. Mitä tässä enää tekee?

Opiskelua siksi jotta se joskus toisi jotain sitä eloon jota haluaa. Ei se kaikilla aina suuntaudu siihen heti. Syyt on monet. Ei aina itsestä johtuvia. Osa sitäkin vaan ei kaikki.

Mitä tässä tulis tehdä?
Nyt vaan trollit laulaan ja naurakaa porukalla ;D

12
Pohdintapalsta / Missä ja miten?
« : 22.05.2010 - klo:22:01 »
Missä ja miten kaltaiseni tyyppi pääsis jonkinlaiseen yhteyteen samanmielisten kanssa. Yhteys on ihan hukassa. Minne mennä ja mitä tehdä? Kertokaa ken osaa ja taitaa. Kiitos.

13
Pohdintapalsta / Ylpistymisestä ja muustakin
« : 09.05.2010 - klo:10:11 »
Mariia-84 kirjoitteli tossa Markolle ylpistymisen riskeistä ja pelosta jos niin käy.
Ei mikään turha kysymys.
Itse kun olen paljonkin törmännyt uskoviin jotka ovat ylpeitä ja ylimielisiä siitä mitä ovat saaneet ja täten muuttuneet mahdottomiksi persooniksi. Pois se minusta tietty. Itse en ole moiseen ikinä syyllistynyt.
Mutta siis näitä on aina joille itsellään on mielestään korkeampi hengellinen ymmärrys. Parempi tieto. Muita ilmestyksiä ja siksi suorempi linja taivaaseen.
Kukapa ei haluaisi olla jumalan suosikki?
Puheista voi joillekin tulla jopa alamittainen fiilis, että eihän mun uskosta ole mihinkään. Kun tuolla on niin hyvin ja ja se on niin puhdas jne.... Puhe on vaan helppoa ja esittäminenkin.

Ei jumala vaadi ketään olemaan kuin se mitä sillä hetkellä on. Ei hän halua korjailla vikoja joita ei ole. Me mielellämme piilottelemme omia vikojamme ja koitamme esiintyä jotenkin parempina. Sellaisena kuin oletamme, että tulee olla. Kiillotetaan omaa hengellistä kilpeä ja sädekehää. Jos jumala sitten hyväksyisi meidät. Ei ei ei. Ei sellasta tarvitse tehdä. Ei vanhempikaan lapseaan jos siis on kunon vanhempi  vaadi esittään muuta kuin sen hetkiseen tilaansa ja ikäänsä sopii. Ei meidän tarvi pyytää jumalaa korjaan vikaa jonka keksimme. Ethän sinäkään jos on vatsassa vikaa mene lääkäriin päätäs valittaan. Rehellisyys itselle ja jumalalle tuo tulosta. Ei esitelmöinti.
Ole siis mikä olet ja mene sellaisenaan jumalan eteen niin hän tekee työnsä.

14
Pohdintapalsta / Onko koko elämä yksi vitsi?
« : 09.05.2009 - klo:02:35 »
En ole kännissä vaikka tähän aikaan kirjoitan. Jos joku kuvittelee.

Mietin vaan onko elämä vitsi? Sairasta pilaa?
Joudut tekeen pakosta työtä josta et ees erityisemmin tykkää. Toki voin lopettaa. Siitä vaan seuraa vielä pahempi ahdinko. Nyttenkin ollut jatkuva hermosärky ja kivut. Jäsenet paukkuu. Palkka on onneton. Menee hermot.

Jos en pääse opiskelemaan nyt syksyllä monivuotista haavettani varmaan hirtän jo itteni. Vastaus siinäkin yrityksessä on ollut aina ei. Joka kerta.
Sit toiset saa isältään/äidiltään avun kaikkeen. Ite joudut kuusta toiseen laskeen kaikki hilut. Toiset elää ees normaalia tasoa. Ite sain kuulla aina vaan kuin piip olen. Kattokaa ilonen talo saatte jonkin kuvan. En jaksa tätä elämää enää jos en saa mitään muuta tähän.

Okei tää oli nyt vali vali teksti. Teki mieli kirjoittaa tää.
Ajatelkaa mitä tykkäätten.

15
Pohdintapalsta / Hankala appiukko
« : 26.04.2009 - klo:13:56 »
Eli aihe joka ei ehkä teille kaikille ole ajankohtainen mutta silti.
Anoppi on okei. Vaan se appi. Mitään mitä teen ja ajattelen ei kelpaa. Ei mikään. Ainoa yhteinen mielipide on, että jääkiekko on maailman typerin peli.
En haluaisi riitaa tai mitään vaan kun hän aina muka tietää kaiken paremmin. Haukkuu selän takana a muuten.
En jaksa enää koko tyyppiä. Miten toimia ihmisen kanssa jonka kaa ei voi puhua. Älkää luulko etten ole yrittänyt kaikkea. Väsyy jo koko hommaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5