Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sa

Sivuja: [1]
1
Nettipappi / Raamattu Kansalle- käännös
« : 13.01.2013 - klo:12:21 »
Moi!

Sain joululahjaksi mummoltani Raamatun, jonka oli tarkoitus olla 1992 käännös, mutta hän tulikin vahingossa ostaneeksi sen uuden Raamattu Kansalle- käännöksen. Kyseisestä käännöksestä ollaan käsittääkseni hyvin montaa mieltä niin puolesta kuin vastaan. Mitä mieltä nettipappi on tästä käännöksestä, kannattaako sitä lukea vai pitäydynkö tuossa jo omistamassani 1992 versiossa ? Olisi kiva kuulla myös perustelut, jos olet sitä mieltä, että kyseistä käännöstä ei välttämättä kannata lukea :)

2
Nettipappi / Jeesus vastaan uskonto ?
« : 14.01.2012 - klo:14:45 »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1IAhDGYlpqY

Oon törmänny tähän videoon jo muutamassa eri paikassa ja nähny mielipiteitä puolesta ja vastaan, niin ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä että mitä ajatuksia tää sussa herättää ? Tai siis että mitä mieltä oot ton tyypin sanomasta ja ajatuksista tolla videolla ? 

3
Nettipappi / Kysymyksiä ei-uskovalta
« : 27.10.2010 - klo:09:46 »
Hei! Eräs eikkari ystäväni kysyi minulta muutaman kysymyksen mutten osannut antaa hänelle, häntä tyydyttävää vastausta . Mitä sinä vastaisit näihin kysymyksiin ?

Miksi Jumala rankaisee pahatekijää langettamalla pahan toisille vielä syntymättömille ihmisille?
Miksi kärsimystä on ? Jos se on vaan tapa koetella ihmistä sen vois tehä kevyemmin ja sillon ei tarvittais Jumalaa eli tekeekö Jumala kärsimyksen ollakseen tarpeellinen  ?

Kiitos jo etukäteen :)


EDIT: Otsikkoa tarkennettu. Marko

4
Nettipappi / Kaksi miekkaa
« : 06.09.2010 - klo:17:47 »
Lukiessani Raamatusta Luukkaan evankeliumia minulle tuli vastaan kohta Kaksi miekkaa eli Luuk.22: 35-38. Mikä on tämän vertauksen ajatus ja mitä sillä on haluttu sanoa ?


5
Nettipappi / Vertaus viinitarhan vuokraajista
« : 14.07.2010 - klo:19:52 »
Innostuin juuri vähä aika sitten lukemaan Raamattua säännöllisesti ja olen nyt päässyt Matteuksen evankeliumin lukuun 21 ja mua jäi hämäämään yksi juttu. Kun siinä luvussa on vertaus viinitarhan vuokraajista niin kerrotko mulle että mikä siinä on se ajatus/ punainen lanka/pointti/idea ? Olen lukenut sen monta kertaa mutten tunnu tajuavan sitä. Erityisesti jakeet 42-46 tuntuvat olevan täyttä hepreaa minulle.

Kiitos jo etukäteen :)

Sivuja: [1]