Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - enkeli

Sivuja: [1]
1
Yleinen Keskustelualue / Avunpyyntöjä ja hätää
« : 11.11.2011 - klo:08:25 »
Hei vaan foorumin lukijat!

Yleisen keskustelualueen viesteissä saa olla vaikka minkälaisia teemoja, ja uusia saa aina aloittaa. Huomasin vain, että yksi yhteinen nimittäjä oli monessa viestin aloituksessa. Eli ihmiset ovat purkaneet hätäänsä joko saadakseen sanoa, mikä painaa, tai tiedustellakseen, löytyykö heidän hätäänsä tukea. Useinkaan nämä ketjut eivät ole jatkuneet pitkinä keskusteluina, joten yhdistin niitä tämän otsikon alle. Uusia ketjuja saa aloittaa, eikä kaikkea ole pakko niputtaa samaan, mutta koin parhaaksi tehdä vanhemmille viesteille tällaisen siirron.

Yhdistettäessä aiheita viestit menevät aikajärjestykseen riippumatta siitä, mistä viestiketjusta ne ovat. Siksi joissain kohdin saattavat keskustelun viestit olla epäloogisia siten, että kommentti ei liitykään suoraan edelliseen viestiin vaan pari viestiä aiempaan. Viestien otsikot ovat ennallaan, joten siitä kuitenkin näkee, jos vastaus onkin muuhun kuin edeltävään viestiin. MarkoPyydän teitä kaikkia rukoilemaan kanssani, olen pitkän työssäolon jälkeen jäänyt työttömäksi ja velkavankeudessa vielä monta vuotta.  Elämä on vaikeaa,liian vaikeaa. toivoisin saavani Jouluksi jotain mutta..... RUKOILKAA ETTÄ APUA TULISI "Kiitos  ja siunausta"

Sivuja: [1]