Kangasalan seurakunnan keskustelufoorumi

Keskustelut => Pohdintapalsta => Aiheen aloitti: Nettipappi Marko - 27.05.2007 - klo:14:41

Otsikko: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Nettipappi Marko - 27.05.2007 - klo:14:41
Eräästä foorumilla esitetystä rukouspyynnöstä juolahti mieleen, että kannattaahan tänne palstalle toki tehdä aivan oma aiheensakin sitä varten. Tämän aiheen alla saa esittää rukouspyyntöjä eri asioiden puolesta. Toivon, että esitetyistä pyynnöistä ei varsinaisesti keskusteltaisi. Olisi näet hyvä, että aihe pysyisi sellaisena, että esirukouksen sydämellään kokevat ihmiset voisivat helposti löytää foorumin kävijöiden jättämät pyynnöt.

Muistetaan toisiamme rukouksin. Ja hyvä on myös muistaa palstalla oleva toinen aihe. Tässä linkissä rukousvastauksia (http://keskustelu.kangasalanseurakunta.fi/index.php/topic,220.0.html).

PS: Jotta aihe pysyy tuoreena, poistan yli vuoden vanhat viestit. Jos esittämäsi aihe on edelleen ajankohtainen, kannattaa kirjoittaa pyyntö uudelleen. Silloin se huomataankin paremmin.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Iines100 - 07.09.2009 - klo:19:50
Minulla olisi kaksi asiaa,joiden puolesta pyydän esirukousta.

Pyydän rukoilemaan erään työyhteisön puolesta, että johtavassa asemassa olevien ja muiden työntekijöiden välillä olevat tulehtuneet asiat voisivat selvitä ja kaikilla olisi hyvä tehdä työtä.

Pyydän esirukousta iäkkään, masennuksesta kärsivän henkilön puolesta, jonka elämänhalu on kateissa. Voi, kunpa hän tulisi uskoon!

Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: käsillä - 15.09.2009 - klo:14:44
HEI!Haluaisin että rukoilisit puolestani parannusta ja voimia.Olen taistellut päihde-ja huumeongelmaisen lapseni puolesta usean vuoden ja rukoillut että hän parantuisi ja että tämä jengi jättäisi rauhaan.Toipumista on tapahtunutkin nyt kun hän oli kuntoutuksessa..silti pelottaa että jokin menee vikaan.Ja lipsumista on ollut havaittavissa.Olen yksinäinen äiti ilman ystäviä ...enään ei jaksisi itkeä yötä päivää.Ahdistus on välillä niin suuri ja ruumini riutuu kivusta ja se on totta kun minulla on tuki-ja liikuntaelinvaivoja ja taloudellinen ahdinko lisää myös kipuja.vÄLILLÄ tulee ajatus että minut on hylätty ja eikä rukouksiani kuulla.KIITOS.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: anja.nieminen4@luukku.com - 22.10.2009 - klo:08:53
Pyydän rukous apua teiltä kaikilta! On paljon huolia jotka painaa sydäntä: Olen taloudellisissa vaikeuksissa "ulosotossa siis" Minulla on sisaruksia jotka ovat riitautuneet, eivät tahdo sopia vaikka olen pyytänyt ja rukoillut anteeksi antoa omalta osaltani. On sisarusten lapsi joka on asettanut syytöksiä päälleni, eikä voi uskoa että ne ei pidä paikkaansa. Minulla on kolme lasta jotka ei käy minua katsomassa ja kaksi lapsen lasta, laitan lapsen lapsille tämän tästä kirjeitä,kortteja lähetän postimerkkejä ja pyydän mummille kirjoittamaan toivoen että äiti tai isä auttaisi sillä ovat vielä 7v. ja 5v. eivät vielä yksin osaa kirjoittaa mutta ei kuulu mitään. Minä asun 60km. päässä ja heillä on auto käytössä minulla ei mutta ei kuulu käymään.Kaikki osaksi varmaan siitä kun minulla omat taloudelliset huolet enkä pysty ostamaan ja laittamaan edes jouluksi enkä muutenkaan heille mitään, enhän saa itsellenikään joulua mutta en pyydä rakkaat ihmiset ketkä tätä luette muuta kuin RUKOUS APUA TEILTÄ.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Regina - 06.11.2009 - klo:13:59
Pyydän rukousta minulle ja pienelle tyttärelleni Sofialle,kun otimme sikainfluenssarokotteet,ettei niistä tulisi myöhemmin mitään vakavia seurauksia terveyden kannalta. Että minä saan kasvattaa ja rakastaa pientä tyttöäni vanhaksi saakka,saisimme olla vain terveitä.Että Jumala siunaisi meitä ja varjelisi sen rokotuksen mahd haittavaikutuksilta.Samaa pyydän myös muille rakkailleni jotka ovat rokotteen joutuneet ottamaan. Kiitos Jeesus!
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: henna - 30.11.2009 - klo:16:09
Eräs lähimmäiseni on kielteinen uskon asioille, koska hänellä on todennäköisesti ikäviä kokemuksia uskovista. Jeesus on hänelle kuin punainen vaate ja hän kerran rähjäsi minulle ja nöyryytti minua kun sai tietää että olen uskossa. Ja hän kokee häirintänä kaiken jossa hänelle puhutaan Jeesuksesta, vaikka kuinka rakkaudella olisi puhuttu. Hän on lahjakas ja älykäs nainen, mutta sisimmässään hyvin arka, herkkä ja epävarma. Muistakaa rukouksin tuota ihmistä, että Jeesus saisi koskettaa häntä ja pelastaa hänet ja että hän voisi haavoistaan parantua ja eheytyä.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Kätsy - 30.11.2009 - klo:20:50
Pyytäisin samaa omalle perheelleni. Heiltä saa välillä kuulla todella negatiivisia kommentteja. Tänäänkin taas. Eikä kukaan ymmärrä, että sellainen oikeasti voi sattua.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Suvi - 01.12.2009 - klo:16:18
Oon yllättynyt ettei kukaan ole pyytänyt esirukousta Kuhmalahden onnettomuuden uhreille ja voimaa heidän läheisilleen. Siispä pyydän sitä itse.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Sa - 19.02.2010 - klo:15:51
Mun mummin puolesta jolla on Altzheimerin tauti ja joka on masentunut.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: mauzi - 09.03.2010 - klo:18:16
mun terveyden puolesta ois mukava saada muutama rukous että sais selän kuntoon joka on nyt ikävästi ^^romahtanut^^ ja juuri kun sain töitä mukavasta paikasta ja kerrankin asenne kohdillaan.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: KokoDino - 07.04.2010 - klo:00:38
Jos joskus jaksatte, niin mua saa muistaa rukouksissa, että parantuisin eräästä inhottavasta sairaudesta, jonka takia en voi paljoo kotoo poistua. Lääkärissä olin ja verikokeissakin, mutta mitään ei löytynyt ja nyt alkaa jatkotutkimukset. Kiitos!
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: mertsi - 02.07.2010 - klo:00:43
Hätähuuto miehen puolesta jolla on syöpä levinnyt joka paikkaan eikä lääkärit pysty tekeen mitään,tämä mies on antanut elämänsä Jeesukselle mutta toivoisin että kaikki te uskovaiset ihmiset rukoilisitte tämän miehen puolesta että parantuis. Jumala teitä kaikkia siunatkoon
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Nettipappi Marko - 04.10.2010 - klo:00:22
Kangasalan nuorison kesken avoliittokeskustelu velloo erittäin kiivaana. Olen itse tilanteessa, jossa joudun tekemään päätöksiä käytännön toimintatavoista. Pelottaa, että mitä tahansa teen, tulee pahasti turpiin. Rukoilkaa koko tilanteen puolesta, ja kaikkien niiden puolesta, joita tilanne erityisesti koskettaa. Rukoilkaa minulle viisautta ymmärtää, mikä on Jumalan tahdon ja Raamatun mukainen toimintatapa. Ja rukoilkaa minulle rohkeutta toimia sen mukaan, mikä oikein on.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Susku - 13.10.2010 - klo:20:13
Chilessä pelastetaan parhaillaan loukkuun jääneitä kaivosmiehiä. Ainakin 17 33:sta on jo maan kamaralla, mutta rukoillaan, että myös loput miehet pääsevät ehjinä ylös  :)
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Sa - 24.10.2010 - klo:00:41
Mun puolesta koska nyt ollaan henkisen ja fyysisen jaksamisen äärirajoilla....
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: KokoDino - 26.10.2010 - klo:02:26
Elämässä on syntejä, joita teen aivan tahallani, vaikka voisin elää ilman niitä. Silti vaan tuntuu, että kerta toisensa jälkeen teen ne yhä uudestaan, vaikka omatunto kolkuttaisi kuinka ja tiedän selvästi, että ne eivät ole oikein, eivätkä kuulu elämääni.

Pyydän siis, että rukoilette puolestani, jotta saan kokea todellisen vapauden näistä asioista. Tahdon todella olla vapaa näistä, mutta mun voimat eivät vain riitä. Välillä tahto päästä näistä eroonkin on todella pieni.

Kiitos!
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Sa - 02.02.2011 - klo:20:35
tää voi kuulostaa oudolta tai tyhmältä mutta rukoilkaa mun puolesta ku mulla on kaks tulehdusta päällekkäin ja kuumetta oikein kunnolla ja mun tarvis parantua että pääsen leikkaukseen johon olen odottanut pääsyä yli vuoden...

Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Hanna Mattsson - 03.02.2011 - klo:18:23
Moikkis Sa!
Ei o mitenkään tyhmää tai outoa pyytää rukousta sun tervehtymiseksi. Se on just oikein!  ::) Pyydän Jeesus, paranna tulehdukset ja kuume ja anna leikkauksen mennä hienosti. Olkoon tää kaikki Sun kalliin nimen kunniaksi. Niin että moni oppisi tietämään, että Sinä olet suuri parantaja ja ainoa pelastaja! Amen. Siunausta ja iloa  :) elämääsi! Hanna
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: huolissaan - 28.04.2011 - klo:16:16
Hei! haluaisin että rukoilisitte äitini puolesta.
Äitini on raskaana 7rv ja hän pelkäämme että raskaus on kohdun ulkopuolinen koska ennenkin on ollut yksi ulkopuolinen. Jos raskaus ei ole ulkopuolinen, pelkona on keskenmeno. samantapaisia kipuja on ollut kun kuukautiskivut, mutta se on kuulemma normaalia. Rukoilkaa äitini puolesta jotta hänen raskaus sujuisi hyvin ja hänen mahassaan kasvaisi vauva. Olemme kiitollisia teille. rukoilen itsekin asian puolesta.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: LordiDraken - 26.05.2011 - klo:13:06
Mulla olisi pyyntö.Tätä on aika vaikea pyyntää kun en oo oikein koskaan halunnut hirveästi mitään apua itselleni koska olen aina koittanut selviytyä yksin elämässä. Mutta joskus tulee hetkiä kun omat voimat eivät riitä vaikka kuinka yrittää.

Jos joku voisi rukoilla mun jaksamisen puolesta niin olisin iloinen. Tätä on tosi vaikea multa pyytää kun yleensä mä olen se kuka auttaa muita mutta nyt mä tartte apua kun en enää jaksa. Koulu vaatii paljon ja läheisten kesken on tapahtunut vaikka mitä. Yksinkertaisesti omat voimat alkavat olla niin loppu että sitä tarvitsee tukea. Ja mun on tosi vaikea rukoilla itselleni mitään. Jos joku voisi rukoilla mun puolesta niin olisin kiitollinen.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: tuulikki - 28.08.2011 - klo:21:51
Pyydän  esirukousta.
 nuori tyttö ollut liikenneonnettomuudessa ja on koomassa, vain silmät hiukan liikkuvat.
Herra, auta ja anna  voimaasi läheisille tässä tuskatilassa.
ja auta tyttöä toipumaan.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: somebodyy - 08.09.2011 - klo:21:57
Pyydän, että rukoilisitte mun puolesta kun mulla on tällä hetkellä elämässä tosi "huono" tilanne menossa. Oon aika masentunu, ja on paljon kaikkia huolia. Tarvin Jumalan apua ja toivoisin, että voisisitte rukoilla mun puolesta.

Kiitos rukouksistanne.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: paniikissa - 19.02.2012 - klo:18:04
Toivon, että joku sattuisi olemaan juuri nyt täällä ja rukoilisi mun perheen lisäks mun veljen puolesta, joka just nyt on tosi huonossa kunnossa ja leikkauksessa. Vaikka toki Jumala kuulee pienenkin, yksittäisen rukoukseni.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: KokoDino - 21.05.2012 - klo:00:24
Pyytäisin teitä muistamaan rukouksissa, että Herran tahto sais tapahtua muutamissa asioissa, joita oon miettinyt.

Mulla on sydämellä perustaa yhdistys, joka perustuis täysin evankeliointiin ja auttamistyöhön.
Tahdon kuitenkin varmistua, että tämä olisi myös Jumalan tahto, niin silloin saisimme jotain aikaiseksi myös.

Kiitos jos jaksatte muistaa! :)
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: vierailija - 20.10.2012 - klo:18:35
Pyydän esirukousta veljelleni.
Nyt on paljon asioita solmussa.
Ja sairauksiakin on useampia.
Herra Jeesus auta ja johdata kaikessa ja anna Sinun yli ymmärryksen käyvä rauhasi kaiken keskellä ja kaiken ylle.
Aamen.

Siunausta !
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Olli-Pekka Ollikainen - 29.10.2012 - klo:09:41
Moi !!!! ;-)

Olen Jyväskyläläinen 37-vuotias mies. Sairastuin aivoverenvuotoon 5/08. Ole toipunut HYVIN. Pystyn asumaan yksin. Yksin sen takia, etten ole löytäny sitä naista, jonka kanssa voisin mennä naimisiin. Pyydän teidän rukoilevan - tai toimittavan tämän postin rukousketjullenne - sen puolesta, että löytäisin sen naisen, jonka kanssa voisin mennä naimisiin! Kiitosrukousta siitä, että olen toipunut näin hyvin ja siitä, että asun Jyväskylän Kuokkalassa, jossa ei ollut kirkkoa ennen sairastumistani - sairastumiseni jälkeen tänne valmistui kirkko ja Jarmo Sormusen perustama Satama seurakunta muutti lähelle taloani! Todistin Satama srk:n edessä uskostani noin kuukausi sitten! Toinen rukouspyyntöni on veljelleni ja hänen perheelleen: veljeni  on ollut uskossa 90-luvulta asti. Hän on mm gospelmuusikko, hänen vaimonsa on lähes valmis luterilainen pappi. Heillä on 3 lasta. Veljeni sai saman kohtalon kanssani 2011. Hänelle kävi pahemmin - itse olen tyytyväinen, että pystyn puhumaan ja liikkumaan kuten ennenkin - veljeni oikean puolen liikkuminen heikentyi paljon ja hänen puheensa heikentyi todella paljon. Me - minä, hänen perheensä ja hänen laaja uskovien ystävien piirinsä - olemme rukoilleet hänen toipumisensa puolesta ja kehitystä on tapahtunut. Veljeni pystyy kävelemään kepin kanssa ja hänen puheensä on parempaa. Pyydän teidän rukoilevan veljeni mahdollisimman hyvän toipumisen puolesta ja voimaa ja rohkeutta hänen perheelleen! Kiitosrukousta voi tehdä hänen laajasta tukiverkostaan - uskovien ihmisten isosta määrästä hänen tuttujensa muusikkojen piiristä ja hänen vaimonsa perhe on myös suuri ja he ova uskossa! Kolmas rukouspyyntöni ovat vanhempani. Isäni ei usko Jeesukseen, vaan hän on vapaamuurari. Äitin uskoo isäni tavoin. Olen näyttänyt heille tv7-ohjelman, jossa entienen vapaamuurari kertoi, kuinka hän erosi vapaamuurareista tultuaan uskoon ja meni Alfa-kurssille. Isäni olisi saattanut erota vapaamuurareista,  ellei äitini veli - joka on myös vapaamuurari - olisi todennut tämän eronneen henkilön olevan hullu. Isäni ja äitini ovat siis edelleen vapaamuurariuden pauloissa. Pyydän rukouksianne sen puolesta, että vanhempani tajuaisivat mikä henkivalta on muurariuden taustalla ja eroaisivat liikkeestä ja tulisivat oikeaan uskoon - uskoisivat Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen! Kiitos myös sinulle tästä viestin vastaanotosa ja siirtämisestä oikeaan osoitteeseen! Olen toimittanut näitä rukouspyyntö maileja paljon. Suomeksi Suomeen ja englanniksi ulkomaille.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Moottorisaha - 31.10.2012 - klo:01:03
Hyvä Olli-Pekka. Itse tässä kärsin vaikeasta masennuksesta ja kaikkea sellaista kivaa. Järki pelaa kuitenkin ainakin joskus. Osaisin auttaa vaan sulla ei oo profiilia en voi lähettää yksityisviestiä. Tee sellanen ja näät sitten.
Otsikko: Rukouspyyntö
Kirjoitti: Olli-Pekka Ollikainen - 06.11.2012 - klo:20:31
Olen Jyväskyläläinen 37-vuotias mies. Sairastuin aivoverenvuotoon 5/08. Olen toipunut HYVIN. Pystyn asumaan yksin. Yksin sen takia, etten ole löytänyt sitä naista, jonka kanssa voisin mennä naimisiin. Pyydän teidän rukoilevan  sen puolesta, että löytäisin sen naisen, jonka kanssa voisin mennä naimisiin! Kiitosrukousta siitä, että olen toipunut näin hyvin ja siitä, että asun Jyväskylän Kuokkalassa, jossa ei ollut kirkkoa ennen sairastumistani - sairastumiseni jälkeen tänne valmistui kirkko ja Jarmo Sormusen perustama Satama seurakunta muutti lähelle taloani! Todistin Satama srk:n edessä uskostani noin kuukausi sitten ja olen tekemässä srk:n nettisivuja! Toinen rukouspyyntöni on veljelleni ja hänen perheelleen: veljeni on ollut uskossa 90-luvulta asti. Hän on mm gospelmuusikko, hänen vaimonsa on lähes valmis luterilainen pappi. Heillä on 3 lasta. Veljeni sai saman kohtalon kanssani 2011. Hänelle kävi pahemmin - itse olen tyytyväinen, että pystyn puhumaan ja liikkumaan kuten ennenkin - veljeni oikean puolen liikkuminen heikentyi paljon ja hänen puheensa heikentyi todella paljon. Me - minä, hänen perheensä ja hänen laaja uskovien ystävien piirinsä - olemme rukoilleet hänen toipumisensa puolesta ja kehitystä on tapahtunut. Veljeni pystyy kävelemään kepin kanssa ja hänen puheensä on parempaa. Pyydän teidän rukoilevan veljeni mahdollisimman hyvän toipumisen puolesta ja voimaa ja rohkeutta hänen perheelleen! Kiitosrukousta voi tehdä hänen laajasta tukiverkostaan - uskovien ihmisten isosta määrästä hänen tuttujensa muusikkojen piiristä ja hänen vaimonsa perhe on myös suuri ja he ova uskossa! Kolmas rukouspyyntöni ovat vanhempani. Isäni ei usko Jeesukseen, vaan hän on vapaamuurari. Äitin uskoo isäni tavoin. Olen näyttänyt heille tv7-ohjelman, jossa entienen vapaamuurari kertoi, kuinka hän erosi vapaamuurareista tultuaan uskoon ja meni Alfa-kurssille. Isäni olisi saattanut erota vapaamuurareista, ellei äitini veli - joka on myös vapaamuurari - olisi todennut tämän eronneen henkilön olevan hullu. Isäni ja äitini ovat siis edelleen vapaamuurariuden pauloissa. Pyydän rukouksianne sen puolesta, että vanhempani tajuaisivat mikä henkivalta on muurariuden taustalla ja eroaisivat liikkeestä ja tulisivat oikeaan uskoon - uskoisivat Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen!Olen toimittanut näitä rukouspyyntö maileja paljon. Suomeksi Suomeen ja englanniksi ulkomaille.
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Iines100 - 24.11.2013 - klo:19:08
Pyydän, että rukoilisitte raskaana olevan maahanmuuttajaäidin puolesta! Vaikean pahoinvoinnin kokeneena hän ei syö, ei juo. Voi, kunpa ruokahalu palautuisi ja aikanaan Raamatun Sanakin koskettaisi. Kiitos rukoustuesta!!!
Otsikko: Vs: Rukouspyyntöjä
Kirjoitti: Elsa - 07.11.2015 - klo:01:13
Rukoilisitteko, että tuleva leikkaukseni menisi hyvin.