Keskustelut > Pohdintapalsta

Rukouspyyntöjä

(1/6) > >>

Nettipappi Marko:
Eräästä foorumilla esitetystä rukouspyynnöstä juolahti mieleen, että kannattaahan tänne palstalle toki tehdä aivan oma aiheensakin sitä varten. Tämän aiheen alla saa esittää rukouspyyntöjä eri asioiden puolesta. Toivon, että esitetyistä pyynnöistä ei varsinaisesti keskusteltaisi. Olisi näet hyvä, että aihe pysyisi sellaisena, että esirukouksen sydämellään kokevat ihmiset voisivat helposti löytää foorumin kävijöiden jättämät pyynnöt.

Muistetaan toisiamme rukouksin. Ja hyvä on myös muistaa palstalla oleva toinen aihe. Tässä linkissä rukousvastauksia.

PS: Jotta aihe pysyy tuoreena, poistan yli vuoden vanhat viestit. Jos esittämäsi aihe on edelleen ajankohtainen, kannattaa kirjoittaa pyyntö uudelleen. Silloin se huomataankin paremmin.

Iines100:
Minulla olisi kaksi asiaa,joiden puolesta pyydän esirukousta.

Pyydän rukoilemaan erään työyhteisön puolesta, että johtavassa asemassa olevien ja muiden työntekijöiden välillä olevat tulehtuneet asiat voisivat selvitä ja kaikilla olisi hyvä tehdä työtä.

Pyydän esirukousta iäkkään, masennuksesta kärsivän henkilön puolesta, jonka elämänhalu on kateissa. Voi, kunpa hän tulisi uskoon!

käsillä:
HEI!Haluaisin että rukoilisit puolestani parannusta ja voimia.Olen taistellut päihde-ja huumeongelmaisen lapseni puolesta usean vuoden ja rukoillut että hän parantuisi ja että tämä jengi jättäisi rauhaan.Toipumista on tapahtunutkin nyt kun hän oli kuntoutuksessa..silti pelottaa että jokin menee vikaan.Ja lipsumista on ollut havaittavissa.Olen yksinäinen äiti ilman ystäviä ...enään ei jaksisi itkeä yötä päivää.Ahdistus on välillä niin suuri ja ruumini riutuu kivusta ja se on totta kun minulla on tuki-ja liikuntaelinvaivoja ja taloudellinen ahdinko lisää myös kipuja.vÄLILLÄ tulee ajatus että minut on hylätty ja eikä rukouksiani kuulla.KIITOS.

anja.nieminen4@luukku.com:
Pyydän rukous apua teiltä kaikilta! On paljon huolia jotka painaa sydäntä: Olen taloudellisissa vaikeuksissa "ulosotossa siis" Minulla on sisaruksia jotka ovat riitautuneet, eivät tahdo sopia vaikka olen pyytänyt ja rukoillut anteeksi antoa omalta osaltani. On sisarusten lapsi joka on asettanut syytöksiä päälleni, eikä voi uskoa että ne ei pidä paikkaansa. Minulla on kolme lasta jotka ei käy minua katsomassa ja kaksi lapsen lasta, laitan lapsen lapsille tämän tästä kirjeitä,kortteja lähetän postimerkkejä ja pyydän mummille kirjoittamaan toivoen että äiti tai isä auttaisi sillä ovat vielä 7v. ja 5v. eivät vielä yksin osaa kirjoittaa mutta ei kuulu mitään. Minä asun 60km. päässä ja heillä on auto käytössä minulla ei mutta ei kuulu käymään.Kaikki osaksi varmaan siitä kun minulla omat taloudelliset huolet enkä pysty ostamaan ja laittamaan edes jouluksi enkä muutenkaan heille mitään, enhän saa itsellenikään joulua mutta en pyydä rakkaat ihmiset ketkä tätä luette muuta kuin RUKOUS APUA TEILTÄ.

Regina:
Pyydän rukousta minulle ja pienelle tyttärelleni Sofialle,kun otimme sikainfluenssarokotteet,ettei niistä tulisi myöhemmin mitään vakavia seurauksia terveyden kannalta. Että minä saan kasvattaa ja rakastaa pientä tyttöäni vanhaksi saakka,saisimme olla vain terveitä.Että Jumala siunaisi meitä ja varjelisi sen rokotuksen mahd haittavaikutuksilta.Samaa pyydän myös muille rakkailleni jotka ovat rokotteen joutuneet ottamaan. Kiitos Jeesus!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta