Kirjoittaja Aihe: Nettipappi herää pian henkiin  (Luettu 337 kertaa)

Nettipappi Marko

  • Nettipappi
  • Ylläpitäjä
  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 1 926
    • Profiili
Jos Herra suo ja elämme, vuosi 2020 herättää jälleen Nettipapin henkiin. Muutaman vuoden hiljaiselo päättyy, ja aikanaan varsin hyvin kukoistanut keskustelufoorumi käy läpi kohtalaisen suurta uudistusta. Kaksi merkittävintä muutosta ovat a) Nettipapin työhön on vuodenvaihteen jälkeen varattu enemmän aikaa kuin koskaan ennen b) Nettipapin palsta muuttuu kokonaan kysymys-vastaus -palstaksi, josta yleiset seurakunnan keskustelualueet jäävät pois.

Ensi vuoden alusta aloitan 40% työsuhteessa Kansan Raamattuseuran työntekijänä. Yhdessä Kangasalan seurakunnan 60% työsuhteen kanssa kokonaistyöaikani mahdollistaa valtakunnallisen, kattavan ja rinnalla kulkevan "Sana Sanasta" -raamatunopetuspaketin. Siihen kuuluvat seuraavat elementit:

1. Kangasalan seurakunnassa pidetyt raamattuluennot, jotka tallennetaan myös Youtubeen kuunneltaviksi.
2. Luentojen pohjalta laaditut raamattupiirivideot, jotka löytyvät Youtubesta ja toimivat monien raamattupiirien kaipaamina elämänmakuisina virikemateriaaleina.
3. Nettipapin palsta luentojen, raamattupiirikeskustelujen ja hengellisen elämän äärellä heränneiden kysymysten käsittelyyn.

Olen kaikkia näitä osia päässyt tekemään työssäni, mutta nyt niille järjestyisi enemmän työaikaa kuin koskaan ennen - tavalla, joka tekee eri osasista toisiaan tukevan kokonaisuuden. Olen tästä mahdollisuudesta enemmän kuin innoissani!

Loppuvuoden ajan Nettipapin palsta kokee pieniä uudistuksia ja viilauksia. Vaikka foorumilla alkaa sen suhteen näkyä elämää, Nettipappi ei vielä lupaa olla aktiivisesti paikalla kysymyksiin vastaamisten suhteen.
« Viimeksi muokattu: 14.11.2019 - klo:09:02 kirjoittanut Nettipappi Marko »
Marko Sagulin