Nettipappi.net

Sotarikollinen harjoittelee SRK päiväkodissa !

Vieras · 23 · 9574

isä

 • Vieras
Vierailut eivät ilmeisesti ole rajoittuneet ainoastaan päiväkoti-ikäisiin sillä tiedotteessa sanotaan seuraavasti
Lainaus
Kerhovierailujen lisäksi turvapaikanhakijat ovat kevään aikana käyneet tutustumassa seurakuntamme eri tapahtumiin ja toimintaan eri-ikäisten parissa.

Voisiko joku seurakunnasta kertoa missä muissa lapsiryhmissä turvapaikanhakijoita on kierrätetty?


suomalainen realisti

 • Tulokas
 • *
  • Viestejä: 1
  • Profiili
Hei, rekisteröidyin koska näin tämän asian,

On aivan uskomattoman naivia tuoda näitä arabimaista tulleita suomalaisiin päiväkoteihin! Ihmiset jotka näitä päätöksiä tekevät eivät ymmärrä mitään arabien arvomaailmasta, olen nähnyt hirvittäviä videoita joissa pieniä lapsia hakataan ja piiskataan päivittäin julmasti, tämä on aivan normaalia arkipäivää siellä.

Nämä suomessa olevat sotilaskarkurit eivät ole koskaan nähneet edes naisen, tai pienen tyttölapsen paljasta ihoa elämässään ennen kuin ovat saapuneet eurooppaan laittomasti. Ne ovat kasvaneet kultuurissa jossa naisten murhaaminen ja pienten lasten päivittäinen kidutus on täysin normaalia. Avatkaa naivit päättäjät nyt silmänne!

Eikö teitä edes ihmetytä, että näiden pakolaisten joukossa ei ole YHTÄÄN samanikäistä naista?

« Viimeksi muokattu: 29.04.2016 - klo:14:31 kirjoittanut suomalainen realisti »


Aulis Onni

 • Vieras
Sallikaa lasten tulla tyköni - on Jeesuksen tunnettu "lähetyskäsky".

Kangasalan seurakunnan uskostaan vieraantuneet edustajat käsittävät  Jeesuksen lähestyskäskyn: "sallikaa muslimimimiesten esitelmöidä ja opettaa Muhammedin sanomaa".
- ei väliä vaikka olisi sotarikollista joukossa tai pedofiilia.

Kirkko voi nyt aidosti näyttää mallia! Ottakaapa breivik tai vastaava työharjoittelijaksi. Ja istuttakaa sinne kirkkoherran työhuoneeseen harjoittelijaksi. Jos kantti kestää puoli vuotta elää rinnakkain, on siinä kirkkoherrassa sitten suvaitsevaisuuden malliksi!


vieraskaupungista

 • Vieras
Annoin seuraavan palautteen ev. lut. kirkolle:

"Kirkkoherran vastaus jättää paljon avoimia kysymyksiä. Miksi vanhemmille ei ilmoitettu ennen vierailuja? Miksi annettiin ottaa kuvia, jotka varmasti jaetaan eteenpäin tavalla tai toisella (kuvat kiertää tällä hetkellä pitkin Lähi-itää)?   Missä kaikissa paikoissa lapsia on kyläilytetty tai keitä vieraita lapset ovat tavanneet vuosien varrella ilman vanhempien suostumusta? Miksi vieraat (MUKANA SOTARIKOLLISIA!!!) on päästetty kosketuksiin lasten kanssa, ilman lapsen vanhemman läsnäoloa? Tuleeko kirkkoherralta julkista anteeksipyyntöä, mikä tässä tilanteessa olisi vähintä mitä voisi tehdä? Lopuksi, aikooko seurakunta jatkaa näin ääliömäisellä ja äärettömän naivilla linjalla?"

Kysymyksiä olisi ollut kyllä vielä enemmänkin >:( Suvaitsevaisuus ei merkitse sitä, että järki pitäisi heittää roskakoriin!


Huolestunut

 • Vieras
http://mvlehti.net/2016/04/29/sotarikolliset-siirrettiin-pois-kangasalta/

Kangasala voi ainakin vähän pyyhkiä hikeä otsalta. Toivottavasti ei jäänyt kovin montaa kuormasta. Mutta lähes rikoksiin sortuneet "auttajat", teidän teot muistetaan.


fafda

 • Vieras
Moraalitonta altistaa lapset ja heidän perheensä tuberkuloosiriskille.
Monet turvapaikanhakijat ahdistelevat lapsia, on myös väärin antaa lasten uskoa, että kaikki ulkomaalaiset sedät ovat kivoja ja heidän pitää antaa silitellä, kosketella ja ottaa syliinsä. Tuo ei ole normaalia, ei Suomessa aiemminkaan ole viety lastentarhoihin aikuisia miehiä lapsia paijailemaan. Vanhemmat yrittävät saman aikaisesti opettaa lapsille tervettä varovaisuutta tuntemattomien kanssa ja te yritätte saada heidät luottamaan muslimimiehiin, joiden omassa kulttuurissa kaikki tyttölapset nähdään seksuaalisina olentoina ja toisen muslimin vastakkaista sukupuolta olevaan lapseen ei saa missään nimessä koskea fyysisesti.

Missä on moraalinne ja kulttuurintuntemuksenne?? Aiheutatte sekä lapsille että turvapaikanhakijoille enemmän ongelmia kuin suvaitsevaisuutta. Mitä luulette tapahtuvan kun joku näistä miehistä menee koskettelemaan ventovieraan lasta???  Vain koska se teidän mielestänne on olllut jonkinlaista suvaitsevaisuuskasvatusta.

Aiheutatte vanhemille pelkoa ja lapsille hämillisyyttä sekä turvapaikanhakijoille aivan väärää mallia siitä, kuinka Suomessa tulee käyttäytyä.


suomalainen

 • Vieras
Niin, siellähän ei vieraillut yksi, vaan useampi sotarikollinen.Ja tähän ei vanhemmilla ollut mitään sanottavaa, kun ilmoitetaan asiasta jälkikäteen.Eikö siis Kangasalan srk ole velvollinen aikuisten miesten vierailuista ilmoittamaan lasten vanhemmille?Pöyristyttävää toimintaa.


Huolestunut

 • Vieras
Mitenkäs asiat on käsitelty lasten vanhempien kanssa? Onko työntekijöitä tai vastuuhenkilöitä siirretty pois tehtävistään?