Kirjoittaja Aihe: Hei  (Luettu 10819 kertaa)

Minä

  • Vieras
Hei
« : 08.04.2014 - klo:21:20 »
Hei!

Onko sinulle tapahtunut asioita, joita et pysty ainakaan helposti järkiperäisesti selittämään? Oletko nähnyt asioita ennalta esim. unessa tai saanut tietoa ihmisistä tai asioista joita sinun ei pitäisi millään tietää. Oletko kokenut yhteyden ihmisen tai eläimen kanssa, jota ei mielestäsi pystyisi selittämään millään tällähetkellä tunnetulla ilmiöllä? Vai kykenetkö itse aiheuttamaan selittämättömän ilmiön?
Tapahtuuko tai onko kotonasi tapahtunut selittämättömiä asioita, jotka aiheuttavat ihmetystä? Siirtyvätkö tavarat itsekseen? Käveleekö joku öisin talossa vaikka olet yksin kotona? Tuntuuko siltä että et olisi yksin, vaikka oletkin...
Teen omaehtoista pienimuotoista tutkimusta niistä asioista, jotka luetaan ns. yliluonnollisiksi/paranormaaleiksi ilmiöiksi. Ja joita ei ainakaan tällähetkellä nykytieteen keinoilla pysty selittämään.
Olen kiinnostunut kaikenlaisista ilmiöistä sen enempää niitä mihinkään kategoriaan rajaamatta. Olisin erittäin kiitollinen ja arvostaisin suuresti, jos voisit asiasta minulle allaolevaan sähköpostiosoitteeseen kirjoittaa.
Olen kiinnostunut lähinnä kokemuksista, joissa itse olet kokijana tai todistajana. Toisen käden tietoa on maailma täynnä ja tuttuja joille on asioita tapahtunut lienee liian paljon ihmeteltäväksi.
Kiitos kovasti jo etukäteen!

outoprojekti@gmail.com