Kirjoittaja Aihe: demonien karkoitus  (Luettu 16964 kertaa)

Nimimerkki

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 28
  • Profiili
Vs: demonien karkoitus
« Vastaus #15 : 24.01.2014 - klo:12:04 »
Otan osaa demonikeskusteluun. Olin 2013 joulukuun alussa Englannin Birminghamissa SCOAN:in hengellisessä kokouksessa. SCOAN on Nigeriassa legendaarisen TB Joshuan perustama seurakunta, joka on levinnyt muutamiin maihin, mm. Englannin Lontooseen. Tämä Lontoon SCOAN tuli sitten Birminghamiin pitämään kokousta. Kokous oli hyvin erikoinen, mutta toisaalta hyvin luonnollinen. Uskon, että kokous oli Jumalalle hyvin mieluinen. Siellä oli noin 2000 ihmistä paikalla. Siellä TB Joshua rukoili isolta screeniltä väkeviä demonien karkotusrukouksia ja kaikki, joissa oli pahoja henkiä, tulivat näkyviin siten, että he alkoivat käyttäytyä kummallisesti, toisin sanoen, ne pahat henget heissä manifestoituivat, mikä tarkoittaa, että ne pahat henget paljastivat itsensä. Usein ne ihmiset, joissa oli paha henki taikka pahoja henkiä, alkoivat kiemurrella, voihkia, vääntelehtiä, huutaa, riuhtoa, yrittivät karata paikalta, tulivat aggressiivisiksi...jatkuu

Nimimerkki

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 28
  • Profiili
Vs: demonien karkoitus
« Vastaus #16 : 24.01.2014 - klo:12:15 »
Erikoista oli se, että ne, joissa oli paha henki alkoivat yökkiä jonkinlaista limaa itsestään ulos ja heille annettin paperilla peitetty astia ja siihen paperin päälle astiaan he sitten yökkivät sitä limaa. Kaikki tapahtui kuitenkin siististi ja hyvässä järjestyksessä ja muut lauloivat ja ylistivät Jumalaa penkeissään sillä välin, kun nämä pahojen henkien vaikutuksessa olevat yökkivät sitä limaa astioihinsa salin etuosassa. Jotkut vääntelehtivät pahojen henkien vaikutuksesta, mutta ei siitäkään ollut kenellekään mitään haittaa. Tunnelma ei ollut yhtään pelottava eikä mitään kaaosta syntynyt missään vaiheessa. Päin vastoin se oli oikein väkevä ja voimallinen kokous. Kun kokousavustajat menivät näitten riivattujen luokse, pahat henget alkoivat puhua ja kertoivat, miten olivat aiheuttaneet sairauksia näitten riivattujen ihmisten elämässä. Paikalla oli ihmisiä, jotka olivat olleet kuukautta aikaisemmin vastaavanlaisessa SCOANin kokouksessa Lontoossa ja todistivat sekä vapautuneensa riivaajista että parantuneensa sairauksista. Jotkut heistä eivät muistaneet mitä olivat riivaajien vaikutuksessa huutaneet tms. puhuneet ja toiset muistivat, mutta sanoivat, etteivät itse olleet "in control", hallinnassa. Kaikki todistivat vapautuneensa, parantuneensa ja saaneensa rauhan. Monet todistivat myös, että heillä oli kevyt olo ja se aiemmin niin raskas tunne oli lähtenyt. Kaikki kiittivät Jeesusta vapautumisestaan.

Jos TB Joshuan toiminta kiinnostaa, niin sitä voi seurata emmanuel tv:stä (Google löytää) tai videonpätkiltä youtubesta. Hakusanaksi TB Joshua.

Oli mielenkiintoinen matka Birminghamiin ja olen kiitollinen, että sain olla todistamassa näin ihmeellistä Jumalan toimintaa ja Jumalan ihmeellisiä tekoja tässä ajassa.

uskovainen

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 5
  • Profiili
Vs: demonien karkoitus
« Vastaus #17 : 29.06.2016 - klo:04:31 »
netistä löytyy: Paha henki  vastasti Jeesuksen minä tiedän...
sekä
Kun lumouksena on harhaoppien mestästys

lukemaan

 • Vieras
Vs: demonien karkoitus
« Vastaus #18 : 16.02.2017 - klo:11:56 »
Tuosta linkistä löytyy tähän asiaan liittyvää pohdiskelua:


http://linnunratakirkkonikattona.blogspot.fi/2017/02/pahan-psykologiaa.html