Keskustelut > Pohdintapalsta

Lempi Raamatun kohdat

(1/13) > >>

Lassi:
Tähän aiheeseen jokaisella, joka on joskus Raamatun sieltä yöpöydän laatikosta ottanut ja avannut, on varmasti jotakin sanottavaa. Luulisin. ::)   

Jos joihinkin aiheisiin on ollut vaikea kirjoittaa niin tähän ei taatusti ole, koska makuasioista on turhaa kinastella  ;)

Sitten aiheeseen:  Minulla ei ole mitään ehdotonta parasta ja mieluisinta Raamatun kohtaa (paitsi tietysti Joh. 3:16), mutta tässä niistä muutamia:

Room. 8:28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.

Psalmi 32:8 "Minä opetan sinua ja osoitan sinulle tien, jota sinun tulee vaeltaa; minä neuvon sinua, minun silmäni sinua vartioitsee". 

1. Kor. 11:32  mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi. 

Luuk. 12:32  Älä pelkää, sinä piskuinen lauma; sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan

Matt. 6:21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.

Sananl. 30:5 Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.

Jesaja 55:9-11  
9 Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.
10 Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän,
11 niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin. 


Kirjoita rohkeasti omasi! Raamatusta et turhaa lausetta löydäkään!

Gethsemane:
Itsellene taitaa tuo Joh. 7:24 olla aika paljon merkitsevä, koska ennakkoluulot on vähän *piip*

Joh. 7:24
Älkää tuomitko sen mukaan,
miltä asia päältä katsoen
näyttää, vaan tuomitkaa
oikein.

muuten hyviä kohtia on niin paljon ettei kannata edes kirjoitella ;D

Caronen:
Omat suosikkini ovat varmaankin nämä:

Ps.91:11-12
Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.

Matt.7:7-8
Pyytäkää niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.

Lassi:
Parahin Gethsemane!

"Itsellene taitaa tuo Joh. 7:24 olla aika paljon merkitsevä, koska ennakkoluulot on vähän *piip*" mitä tuolla tarkoitat? Ja jos sen minulle kirjoitit, niin ei tarvitse teititellä. Mutta kiitos nyt kuitenkin kohteliaisuudesta  Gethsemane! Teitittely on katoavaa kansanperinnettä!

Gethsemane:
Anteeksi, piti olla itselleni.

On se kummaa miten yksi pieni kirjoitusvirhe voi muuttaa asian merkitystä paljonkin :P

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta